Cu două mii de ani în urmă, atleţii greci mâncau foarte multă miere în timpul antrenamentelor pentru Olimpiadă, fiind conştienţi de aportul de energie adus de acest aliment, care contribuie la creşterea performanţei. De atunci, mierea s-a dovedit a fi ...
În celebra pictură "Mona Lisa" există câteva dovezi clare care atestă faptul că modelul care a pozat pentru Leonardo Da Vinci prezenta în zona mâinilor şi a ochiului stâng câteva acumulari de acizi graşi sub piele, sugerând faptul că avea nivelul de colester...
Statisticile privind incidenţa diabetului în România situează ţara noastră pe primele locuri în Europa în ceea ce priveşte numărul de îmbolnăviri. Potrivit statisticilor, 600.000 de persoane suferă de această afecţiune, dar numărul real al ...
Pentru prelungirea reprizelor de sex, experţii în nutriţie spun că dieta ar trebui să conţină şi L-Arginina, un aminoacid, care acţionează asupra organismului bărbaţilor ca şi Viagra. Specialiştii spun că acest aminoacid creş...
După ce au dovedit deja că ciocolata neagră este o bună sursă de antioxidanţi şi de acizi graşi benefici organismului, cercetătorii susţin că acesta previne şi excesele alimentare din perioada Crăciunului, informează dailymail.co....
Centrul Căii Lactee are gust de zmeură şi miros de rom, potrivit astronomilor care au descoperit în zonă urme de formiat de etil, studiul lor fiind prezentat în cadrul Săptămânii Europene a Astronomiei, care are loc la Universitatea din Hertfordshire (Marea Britanie)...