"Studiul nostru confirmă vechea ipoteză potrivit căreia oamenii consumă ciocolată când sunt deprimaţi", a declarat Beatrice Golomb, profesor adjunct la facultatea de medicină a Universităţii California din San Diego, unul dintre coautorii acestui studiu,...
Un pahar de suc de afine pe zi previne pierderile de memorie, stimulând capacitatea de rememorare a creierului, potrivit unui studiu american, ale cărui concluzii au fost publicate în Journal of Agricultural and Food Chemistry, informează dailymail.co.uk.
Potrivit experţilor america...
Medicii spun că temperaturile scăzute pun sistemul imunitar la încercare. Astfel că specialiştii recomandă ca în această perioadă să acordăm o atenţie deosebită alimentaţiei, deoarece aceasta oferă organismului toţi nutrienţ...
Vinul consumat zilnic în cantităţi moderate poate preveni mai multe tipuri de cancer, cu condiţia să aibă o concentraţie de alcool de 10%, comparativ cu 14% cât au majoritatea vinurilor din comerţ, potrivit unui studiu realizat de World Cancer Research Fund, rela...
Persoanele care, după ce au suferit un infarct, consumă ciocolată de cel puţin două ori pe săptămână prezintă de trei ori mai puţine riscuri de a deceda din cauza unei maladii cardiovasculare, comparativ cu cei care nu consumă deloc acest deser...
În contextul crizei economice, gusturile consumatorilor se vor reorienta de la mâncarea semipreparată sau fast-food către alimentele funcţionale, cu beneficii asupra sănătăţii organismului.
Concluzia aparţine unei asociaţii de monitorizare a industriei ...
O firmă din localiatea sibiană Cisnădie aduce din Spania prăjituri cu "diamante”, desfăcute deocamdată numai în marile hoteluri care le-au comandat pentru Ziua Sfântului Valentin, dar, în scurt timp, vor putea fi achiziţionate şi în marile magazine.
...