Specialiştii în nutriţie spun că alimentele sunt cea mai bună şi cea mai sigură sursă de vitamine. Mai mult, vitaminele ajută organismul să funcţioneze optim. Astfel, complexul vitaminelor B, în special B6 şi B12, ajută sângele, nervii &...
Sărbătoarea Crăciunului înseamnă, pentru mai toţi locuitorii Europei, timp petrecut cu familia, petreceri, cadouri, bucurie, doar obiceiurile variind în funcţie de ţară şi de istoria fiecărui popor.
În România, Crăciunul este precedat de un ...
Consiliul Stiintific al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) spune ca romanii pot consuma linistiti carne de porc. Totusi, controalele pentru depistarea carnii suspecta de contaminare vor continua desi exista posibilitatea ca aceasta sa fie deja consumata...
Mai multe judete din tara printre care si Clujul sunt in alerta dupa ce s-a descoperit faptul ca pe piata din Romania au intrat cateva tone de carne suspecta de infestare cu dioxina. Carnea provine din Irlanda si a ajuns la Cluj printr-un importator care a adus 40 de tone de carne, in doua transe, i...